Ne date 25 Shtator 2014, AITA zhvillon Tryezen e Rrumbullaket me temen: Lobim per “Permiresimi dhe orientimi i Legjislacionit  dhe Strategjive qe lidhen me sektorin ICT”.

Aktiviteti do te zhvillohet ne ambientet e Delano Lounge , ne oren 10:00 deri 13:00.