Ekipi i BERZH për “Këshilla për Bizneset e Vogla” në partneritet me Shoqatën Shqiptare të TIK (AITA) dhe Bashkimin e Prodhuesve Shqiptarë zhvillon një cikël prej tre workshopesh online, të cilët kanë si qëllim rritjen e ndërgjegjësimit të NVM ve mbi përfitimet e transformimit dixhital të operacioneve të biznesit.

Ky projekt financohet nga EBRD Small Business Impact Fund (Italia, Japonia, Korea, Luksemburgu, Suedia, Zvicra, Norvegjia, TaiwanBusiness – EBRD Technical Cooperation Fund dhe USA).

Trajnimet zhvillohen prej orës 10:00 – 12:00 sipas datave dhe temave të mëposhtme:

Data Tema Trajner 
29 Qershor 2021 Transformimi dixhital Dritan Mezini, Drejtor Ekzekutiv AITA, ekspert dhe trajner në fushën e transformimit dixhital. 
6 Korrik 2021 Aftësitë dixhitale Erjon Nako, Drejtor Ekzekutiv i Protik, ekspert në fushën e aftësive dixhitale. 
14  Korrik 2021 Tregëtia elektronike Gjergji Guri, Sipërmarrës/Drejtor Ekzekutiv Facilization, ekspert në fushën e tregëtisë elektronike. 

Organizatoret

Dritan Mezini

Dritan Mezini

Sipërmarrës/Konsulent i Transformimit Dixhital
  Arbern Shkodra

  Arbern Shkodra

  Bashkimi i Prodhuesve Shqiptare
   Ardiola Hristic

   Ardiola Hristic

   Menaxhere, Këshilla për Bizneset e Vogla, BERZH
    Emi Oga

    Emi Oga

    Koordinatore e Projektit, AITA

     Folesit

     Dritan Mezini

     Dritan Mezini

     Sipërmarrës/Konsulent i Transformimit Dixhital
      Erion Nako

      Erion Nako

      Drejtor Ekzekutiv i Protik
       Gjergji Guri

       Gjergji Guri

       Sipërmarrës/Drejtor Ekzekutiv i Facilization

        Axhenda

        10:00 to 10:10

        Fjalë përshëndetëse nga znj. Ardiola Hristic

        Menaxhere, Këshilla për Bizneset e Vogla, BERZH

        • Fjalë përshëndetëse nga znj. Ardiola Hristic
        • Ardiola Hristic
        10:10 to 10:15

        Fjalë përshëndetëse nga z. Dritan Mezini

        Drejtor Ekzekutiv, AITA

        • Fjalë përshëndetëse nga z. Dritan Mezini
        • Dritan Mezini
        10:15 to 10:20

        Fjalë përshëndetëse nga z. Arben Shkodra

        Bashkimi i Prodhuesve Shqiptare

        • Arben Shkodra
        10:30 to 11:45

        Prezantim nga z. Dritan Mezini

        Drejtor Ekzekutiv AITA, ekspert dhe trajner në fushën e transformimit dixhital

        • Prezantim nga z. Dritan Mezini
        • Dritan Mezini
        11:45 to 12:00

        Pyetje dhe Përgjigje / Përfundime

        10:00 to 10:10

        Fjalë përshëndetëse nga znj. Ardiola Hristic

        Menaxhere, Këshilla për Bizneset e Vogla, BERZH

        • Fjalë përshëndetëse nga znj. Ardiola Hristic
        • Ardiola Hristic
        10:10 to 10:15

        Fjalë përshëndetëse nga z. Dritan Mezini

        Drejtor Ekzekutiv, AITA

        • Fjalë përshëndetëse nga z. Dritan Mezini
        • Dritan Mezini
        10:15 to 10:20

        Fjalë përshëndetëse nga znj. Egla Ballta

        Principal Banker, EBRD

        • Fjalë përshëndetëse nga znj. Egla Ballta
        • Egla Ballta
        10:30 to 11:45

        Prezantim nga z. Erjon Nako

        Ekspert në fushën e aftësive dixhitale, Protik

        • Prezantim nga z. Erjon Nako
        • Erjon Nako
        11:45 to 12:00

        Pyetje dhe Përgjigje / Përfundime

        10:00 to 10:10

        Fjalë përshëndetëse nga znj. Ardiola Hristic

        Menaxhere, Këshilla për Bizneset e Vogla, BERZH

        • Fjalë përshëndetëse nga znj. Ardiola Hristic
        • Ardiola Hristic
        10:10 to 10:15

        Fjalë përshëndetëse nga z. Dritan Mezini

        Drejtor Ekzekutiv, AITA

        • Fjalë përshëndetëse nga z. Dritan Mezini
        • Dritan Mezini
        10:15 to 10:20

        Fjalë përshëndetëse nga znj. Ersida Docaj

        Associate Director, Senior Banker, Telecommunications, Media and Technology, EBRD

        • Fjalë përshëndetëse nga znj. Ersida Docaj
        • Ersida Docaj
        10:30 to 11:45

        Prezantim nga z. Gjergji Guri

        Ekspert në fushën e tregëtisë elektronike, Facilization

        • Prezantim nga z. Gjergji Guri
        • Gjergji Guri
        11:45 to 12:00

        Pyetje dhe Përgjigje / Përfundime