Prof. Dr. Maksi Raco

Prof. Dr. Maksi Raco


Gjate dekorimit per kontributin e tij te vecante ne zhvillimin e Informatikes ne Shqiperi, Dr. Maksi Raco nderohet nga AITA shoqata e IT se shqiperise duke e vendosur ne IT Wall of Fame. Takimi ishte shume mbreselenes edhe nga vete fjalimet emocionale dhe kuptimplota qe u mbajten nga disa personazhe te spikatur.

Leave a Comment