Prof. Dr. Kristian Bukuroshi

Prof. Dr. Kristian Bukuroshi

AITA nderoi në Dhomën e të Nderuarve (Albanian IT Hall of Fame), si shenjë mirënjohjeje dhe vlerësimi për kontributin e shquar në zhvillimin e Informatikës në Shqipëri.

Leave a Comment