News

Tirana Startup Weekend 2013

December 25, 2013

Entrepreneurship in Albania has experienced an impressive growth in recent years and still has a lot of potential. In order to fully tap this potential,
Read More

Page: 1 2 3 4
Page 1 of 4

Latest News

2nd meeting of the Balkan and Black Sea

SCRUM fundamentals training

GIZ ORF Workshop in Sarajevo

Delegates from Government, Business and Academia in Albania and Kosovo, learn about the institutions and financing tools that support innovation in Slovenia and Italy

Tryezen e Rrumbullaket me temen: Lobim per “Permiresimi dhe orientimi i Legjislacionit dhe Strategjive qe lidhen me sektorin ICT”

WITSA: World Congress on Information Technology (WCIT) 2014

Bilateral meeting between U.S. Embassy and AITA

Tirana Startup Weekend 2013, First day

Tirana Startup Weekend 2013

AITA at International Trade Fair CeBIT 2013

Microsoft Imagine Cup Albania 2013

AITA will be in Hall 6, Stand F56, CeBIT 2013!

Vrojtim i AITA për kompanitë e sektorit të TIK në Shqipëri

AITA kujton dhe nderon kontribuesit e zhvillimit të TIK në Shqipëri

AITA bëhet anëtare e WITSA

Inaugurimi i ProTIK – Fjala përshëndetëse e Kryetarit të Bordit të AITA

Qendra ProTIK – Së shpejti aktive dhe e hapur për bashkëpunim me kompanitë TIK dhe institucionet edukuese në Shqipëri

Tryeza e Rrumbullakët e AITA: Prokurimet Publike në Shqipëri

KosICT – një sukses për shoqatën homologe në Kosovë, STIKK

Tryeza e Rrumbullakët e AITA: Albanian Investment Development Agency për kompanitë TIK në Shqipëri

KosICT Conference and SEE ICT Forum Meeting , 27–28 September 2012

Prokurimet Publike në Shqipëri: Tryezë e Rrumbullakët, 2 Tetor 2012

Tryezë e rrumbullakët: Albanian Investment Development Agency (AIDA) për kompanitë TIK – 27 Shtator, 2012

Thirrje për ofertë

AITA Newsletter Nr. 3

Ekipi Shqiptar në Olimpiadën e 24-t ndërkombëtare të Informatikës

General Assembly of AITA, 5 July, 2012

Albanian ICT Day, Kosovo, 28 June 2012

“Dita Mbarëkombëtare Shqiptare e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit (Albanian ICT Day)”

AITA mbështet me sponsorizim zhvillimin e konferencës “INFORMATION SYSTEMS AND TECHNOLOGY INNOVATIONS: THEIR APPLICATION IN ECONOMY”

Konferenca “INFORMATION SYSTEMS AND TECHNOLOGY INNOVATIONS: THEIR APPLICATION IN ECONOMY”

Regional IT B2B Event | Tirana, Albania

AITA & Tirana Startup Weekend at Wake Up, Top Channel

Global Information Technology Report 2012

Albanian IT Hall of Fame 2012, 29 March 2012

AITA në 5-vjetorin e krijimit të vet, 29 Mars 2012

Startup Weekend po vjen në Tiranë!

Norway – Albania Forum focused on the Energy and ICT sectors