Main Menu Top Menu

SEE Broadband Conference 14-15 November, Hotel Aleksandar Palace, Skopje Macedonia

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SEE Broadband Conference 14-15 November, Hotel Aleksandar Palace, Skopje Macedonia

November 14, 2012 @ 8:00 am - November 15, 2012 @ 5:00 pm

Në datat 14-15 Nëntor 2012 zhvillohet në Shkup një aktivitet që mund të jetë me interes për ju: SEE Broadband Conference.

Konferenca organizohet nga SEE Broadband Council dhe mbështetet nga shoqata homologe MASIT, nga USAID e sponsorë të tjerë.

 

Në të mund të jeni dëgjues ose exhibitors.

1.Për regjistrimin si pjesëmarrës merrni informacione këtu: http://www.seebroadbandc.com/registration.nspx (Për regjistrime dëri në datën 31 Tetor do të ketë skontim deri në 50%.)

2.Për përfshirje si exhibitors mund të merrni informacion në dokumentin bashkangjitur (Çmimet e paraqitura kanë në përmbajtje një skontim prej 25% që vlen për regjistrime deri në datën 31 Tetor.)

3.Për përfshirje si sponsorë (ofertën për sponsorët e gjeni në SEE Broadband Conference).

 

 

Për informacione të përgjithshme, vizitoni faqen: http://www.seebroadbandc.com/home.nspx

Për informacione më të detajuara mund të kontaktoni znj.Lina Mancevska me të dhënat e mëposhtme të kontaktit.

 

===
Lina Mancevska
Executive assistant
South East Europe Broadband Council
Blvd. ASNOM No. 58/1/1
1000, Skopje, Macedonia
Tel: +389 2 5201 701
Fax: +389 2 5219 011

Details

Start:
November 14, 2012 @ 8:00 am
End:
November 15, 2012 @ 5:00 pm
Event Category: