Main Menu Top Menu

KosICT Conference, 27–28 September 2012

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KosICT Conference, 27–28 September 2012

September 27, 2012 @ 8:00 am - September 28, 2012 @ 5:00 pm

Shoqata homologe STIKK në Kosovë organizon në datat 27 dhe 28 Shtator KosICT Regional Conference. Për të mësuar më shumë për aktivitetin dhe për t’u regjistruar për pjesëmarrje, vizitoni: www.kosict.com

Details

Start:
September 27, 2012 @ 8:00 am
End:
September 28, 2012 @ 5:00 pm
Event Category: