Main Menu Top Menu

Konferenca “Information Systems And Technology Innovations: Their Application In Economy”

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Konferenca “Information Systems And Technology Innovations: Their Application In Economy”

June 8, 2012 @ 8:00 am - June 9, 2012 @ 5:00 pm

AITA mbështet me sponsorizim zhvillimin e konferencës “INFORMATION SYSTEMS AND TECHNOLOGY INNOVATIONS: THEIR APPLICATION IN ECONOMY”. E organizuar në datat për të tretin vit radhazi në 8-9 Qershor në Tiranë, konferenca synon të bashkojë e krijojë një platformë diskutimi për kërkues shkencorë e praktikues nga industria dhe akademia për të prezantuar rezultate të reja kërkimi dhe për të shkëmbyer ide dhe eksperienca mbi inovacionet në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit dhe aspekte aplikative të tyre në ekonomi.
Konferenca organizohet nga Departamenti i Matematikës, Statistikës dhe Informatikës së Zbatuar (Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, anëtari i parë i asocuar nga fusha akademike në AITA) në bashkëpunim me Universitetin për Biznes dhe Teknologji (Kosovë) nën kujdesin e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë.

Axhenda

EventList powered by schlu.net

Details

Start:
June 8, 2012 @ 8:00 am
End:
June 9, 2012 @ 5:00 pm
Event Category: