Main Menu Top Menu

Jehona ne shtyp e Startup Weekend Tirana

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jehona ne shtyp e Startup Weekend Tirana

April 20, 2012 @ 8:00 am - April 22, 2012 @ 5:00 pm

Këshilli i Ministrave

Ministria për Inovacionin, Teknologjinë e Inovacionit dhe Komunikimit

AKSHI

CIO

PCWorld

Universiteti Europian i Tiranës

EPOKA University

Albanian Institute of Science

ikub.al

MAPO

Shqiperia.com

Info Albania

Peshku pa uje

Profit.al

Lajme.Shqiperia

Details

Start:
April 20, 2012 @ 8:00 am
End:
April 22, 2012 @ 5:00 pm
Event Categories:
,