Main Menu Top Menu

Albanian IT Hall of Fame 2012

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Albanian IT Hall of Fame 2012

March 29, 2012 @ 8:00 am - 5:00 pm

AITA nderoi Prof.Dr. Eqerem Arkaxhiu në Dhomën e të Nderuarve (Albanian IT Hall of Fame) – një institucion i ri brenda AITA, si shenjë mirënjohjeje dhe vlerësimi për kontributin e shquar në zhvillimin e Informatikës në Shqipëri. Ky çmim që u paraqit nga Kryetari i Bordit Dritan Mezini dhe Anëtari i Bordit Romeo Sherko u tërhoq nga fëmijët e profesorit në praninë e rektorit Dhori Kule, dekanit Mynyr Koni, disa pedagogëve të departamentit të Informatikës në Fakultetin e Shkencave Natyrore ku ai shërbeu si pedagog për shumë vite dhe kolegëve të tjerë nga universitete të tjera.

EventList powered by schlu.net

Details

Date:
March 29, 2012
Time:
8:00 am - 5:00 pm
Event Category: