Main Menu Top Menu

1 Nëntor 2012: Open House Day në ProTIK

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

1 Nëntor 2012: Open House Day në ProTIK

November 1, 2012 @ 8:00 am - 5:00 pm

1 Nëntor 2012: Open House Day në ProTIK (organizuar nga ProTIK me mbështetje nga AITA).

Njohje me qendrën, mundesitë që do të ofrojë ajo për subjektet anëtare të AITA dhe stafin e kompanive.

Details

Date:
November 1, 2012
Time:
8:00 am - 5:00 pm
Event Category: