AITA Newsletter Nr. 3

AITA Newsletter Nr. 3

03.09.2012. I nderuar lexues, “Newsletter Nr. 3” sjell tek ju një material përmbledhës mbi aktivitetet dhe zhvillimet më të fundit në AITA për periudhën Janar – Gusht 2012.